Werken bij

WERKEN BIJ

OVER DE WERKPLEKKEN

OVER DE WERKPLEKKEN

Werkpro is een grote organisatie die zich bezig houdt met re-integratie, dagbesteding en maatschappelijke dienstverlening in de Noordelijke drie provincies. De vele projecten die zij uitvoeren zijn heel verschillend van aard en bedienen verschillende doelgroepen. Snuffel vooral eens rond op de vacaturebank om te kijken wat er zoal te doen valt.

Wijkwerken Oosterpark is een onderdeel van WerkPro en biedt werkervaringsplaatsen in de Oosterparkwijk aan mensen die zich graag willen ontwikkelen op het gebied van werk én zich tegelijk actief willen inzetten om de Oosterparkwijk nog weer een stukje leuker, mooier, schoner & veiliger te maken. Dubbel effect dus!

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden werkervaring op interessante werkplekken, begeleiding in het werk en je ontwikkeling, leuke collega’s en een divers cursusaanbod. Sommige trajecten bieden een onkostenvergoeding, andere weer niet. Dagbesteding, participatiebanen, trajecten, stages en vrijwilligerswerk behoren allemaal tot de mogelijkheden op compleet verschillende locaties: een stadsrestaurant, een jongerencentrum, een grafische werkplaats, buurt- en speeltuinverenigingen en een tweedehandskledingwinkel. Er zijn heel veel verschillende functies om te ontdekken en te ervaren wat bij je past! Jouw ontwikkelingswensen ten aanzien van werk staan voorop. Hebben we het niet in huis? Dan gaan we het zoeken binnen onze organisatie, of andere organisaties in de wijk of stad.

Wat verwachten wij van jou?

Vooral zin om aan de slag te gaan en een goed humeur! Je bent toe aan een nieuwe uitdaging en je wilt jezelf ontwikkelen op het gebied van werk. En/of je wilt juist een bijdrage leveren aan het nog leuker maken van deze wijk. Kennis en ervaring is mooi meegenomen maar niet noodzakelijk, bij ons kom je juist om te leren en zinnig werk te doen.

 

WERKPLEKKEN ZALENVERHUUR

WERKPLEKKEN ZALENVERHUUR

Back office medewerker
Je zorgt voor de aanname van zalenverhuur. Je neemt de telefoon aan, maakt bezichtigingsafspraken met de klant en spreekt wensen en mogelijkheden door. Je stelt offertes op en draagt zorg voor de betalingen. Je beheert de online agenda en informeert de uitvoerende collega’s over de details. Je hebt een hele goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift, je spreekt Engels en hebt een dienstverlenende instelling.

Assistent beheerder zalenverhuur
Samen of in opdracht van de beheerder verzorg je de zalenverhuur in de wijk: je houdt de ruimtes gebruiksklaar, ontvangt klanten en maakt ze wegwijs, regelt de catering, ruimt nadien weer af, maakt schoon en zorgt dat de ruimte weer tip top is voor de volgende klant. Je ziet er representatief uit, hebt een dienstverlenende instelling en een goede beheersing van de Nederlandse taal.

WERKPLEKKEN STADSRESTAURANT

WERKPLEKKEN STADSRESTAURANT

Bedieningsmedewerker

We zoeken representatieve, enthousiaste medewerkers die het horeca vak willen leren én we zoeken die oude horecatijgers die het leuk vinden weer horecasfeer achter de schermen te snuiven en nieuwe medewerkers de kneepjes van het vak bij te brengen. Wij borrelen en bubbelen van enthousiasme, jij ook?

 

Keukenmedewerker

Het Stadsrestaurant Het Oude Politiebureau is een hip buurtrestaurant waar iedereen welkom is. Wordt onderdeel van deze gezellige keuken en leer al doende de kneepjes van het vak. Lijkt je koken in een professionele keuken leuk of heb je zelfs al enige kennis in huis? Neem dan vooral contact met ons op!

PR, Marketing & Evenementenmedewerker

Je vindt het leuk om samen met ons leuke acties te bedenken en deze vorm te geven. We borrelen van de ideeën, zo willen we graag incidentele thema avonden zoals barbecues, brunches & high tea’s organiseren. Je deelt ons enthousiasme over het restaurant en draagt alle relevante informatie graag uit middels de diverse sociale media.

 

Kok

Ben je een gediplomeerd kok of ben je momenteel in opleiding tot kok en zoek je een leuke werkervarings-/stage-/vrijwilligersplek? Neem dan vandaag nog contact op en kom ons team versterken! Vinden we leuk!

Schoonmaker

Op maandag zijn we gesloten en dat is een goed moment om nog eens extra grondig schoon te maken, want hygiëne in een omgeving waar met voedsel wordt gewerkt is erg belangrijk en er komen wekelijks veel gasten. Dit doe je samen met een collega.

Meer informatie over Stadsrestaurant Het Oude Politiebureau

WERKPLEKKEN OOSTERPARKWIJK

WERKPLEKKEN OOSTERPARKWIJK

Buurtconciërges
Als buurtconciërge ben je actief op pad in de wijk en zichtbaar voor wijkbewoners. Je signaleert gebreken en/of vervuiling aan de openbare ruimte en bent in contact met buurtbewoners over de leefbaarheid in de wijk. Deze informatie verzamel je en koppel je terug aan je werkbegeleider. Samen zet je de signalen door naar de juiste instanties en pak je klussen zelf op waar mogelijk. Zo ruim je zwerfvuil op en legen we structureel de extra prullenbakken in de wijk. Samen met je collega’s verdeel je de taken zodat je iets gaat doen wat bij je past, je werkt in een klein team of zelfstandig.

Onderhoudsmedewerker
Je ondersteunt de verschillende locaties op alle voorkomende (kleine) onderhoudsklussen
Je bent – natuurlijk- in het bezit van twee rechterhanden en een rijbewijs. Je wordt aangestuurd door de beheerder en werkt in een team of zelfstandig, naar gelang je wens.

Medewerker evenementen
Wijkwerken wil de locaties ondersteunen in het organiseren van activiteiten met en vooral voor buurtbewoners. Ben jij een organisatorisch talent en vind je het superleuk evenementen voor te bereiden en (mede) uit te voeren in een team dan ben je hier aan het juiste adres! Je legt contact met buurtbewoners en organisaties, stelt kleine begrotingen op en schrijft subsidieaanvragen.

Begeleider jeugdactiviteiten Wijkwerken Oosterpark
Je hebt affiniteit met kinderen en/of jongeren en vindt het leuk ze spelenderwijs te laten ontwikkelen door een gevarieerd aanbod in activiteiten te bedenken en (mede) uit te voeren.

Een VOG is hierbij wel noodzakelijk, wij betalen deze kosten.

Assistent beheerder accommodaties
Vindt je het leuk om op een vaste locatie mee te werken aan het dagelijkse reilen en zeilen achter de schermen? Het kan allemaal! Je wilt en kunt zelfstandig werken, hebt een dienstverlenende instelling, hebt oog voor details en een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Bestuurslid
Op verschillende accommodaties zijn ze op zoek naar nieuwe bestuursleden die de verenigingen/stichtingen (mede-) willen leiden in breedste zin. Er zijn verschillende functies vacant zoals voorzitter, algemeen bestuurslid en secretaris. Zéér waardevol werk daar veel bewoners gebruik maken van deze voorzieningen.

Schoonmaak accommodaties
Je houdt van schoon en fris en vindt het prettig om ondersteunend te zijn op één of meerdere locaties. Je werkt samen met de collega’s aldaar. Werkdagen en tijden zijn altijd in overleg.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

 

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

 

Aarzel niet en neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier. We plannen dan een afspraak om kennis te maken en bespreken met jou de mogelijkheden. Meestal kun je heel snel starten, soms is er een wachtlijst. Hopelijk tot gauw!

 Zit je droomfunctie toch niet tussen de werkplekken? Werkpro heeft nog veel meer leuke functies op allerlei werkgebieden!

REAGEER HIER

Het is simpel. We verwachten geen officiële brieven en uitgebreide motivaties, gewoon even je gegevens invullen en we nemen contact met je op!

 

REAGEER HIER

Het is simpel. We verwachten geen officiële brieven en uitgebreide motivaties, gewoon even je gegevens invullen en we nemen contact met je op!

 

15 + 10 =

Zalenverhuur Oosterpark

Adres

 Oliemuldersweg 47A
9713 VA Groningen

Contact

050-3171280 / 06-15254988
zalenverhuuroosterpark@werkpro.nl

Bereikbaar

Maandag t/m vrijdag

09:00 - 16:00

Betaald Parkeren

ma t/m za 9.00 – 18.00 uur
do 9.00 – 21.00 uur
€2,- per 60 min. max 120 min.

Adres

Zaagmuldersweg 3
9713 LB Groningen

Reserveren

(050) 211 36 84

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag

10:00 - 22:00

Adres

Oliemuldersweg 47A
9713 VA Groningen

Contact

050-3171280 / 06-15254988
welkom@duurzaamoosterpark.nl

ONDERDEEL VAN

VOLG HET STADSRESTAURANT

Erkend leerbedrijf

ONDERDEEL VAN