arrangementen

ARRANGEMENTEN

VERGADER ARRANGEMENT

VERGADER ARRANGEMENT

(behorend bij onze zalenverhuur)

De vergaderlocatie van Ons Belang is zelfvoorzienend. Een automaat voor allerlei soorten koffie en thee staat voor u klaar, onbeperkt, evenals water.

Vergaderarrangement per persoon € 4.5

Aan te vullen met een assorti cake/koek à € 0.50 p.p. of met een assorti zoetwaren (koekjes/chocolade) à € 1.00 p.p.

LUNCH ARRANGEMENT

LUNCH ARRANGEMENT

(behorend bij onze zalenverhuur)

U maakt een combinatie van bovenstaand vergaderarrangement en onze groepslunch: na een ochtend vergaderen maakt u een wandelingetje van 5 minuten door de prachtige Oosterparkwijk naar Stadsrestaurant het Oude Politiebureau om daar te lunchen op een door u gekozen tijdstip. Voor de totaalbeleving raden wij u zeker aan na uw vergadering te lunchen op het Stadsrestaurant! Menig gast ging u reeds enthousiast voor.

 Luncharrangement per persoon € 14

Mocht u op de vergaderlocatie willen lunchen dan is dat zeker ook mogelijk. Dan kunt u kiezen uit de diverse ‘Groepslunch op locatie’, zie hieronder. Geef uw voorkeur aan bij uw reservering.

 

DAGARRANGEMENT

DAGARRANGEMENT

U bent zowel de ochtend als de middag in catering volledig verzorgd met een vergaderarrangement in combinatie met een HOP groepslunch op het Stadsrestaurant.

Dagarrangement per persoon € 19.5

Ook hier geldt dat u ook op de vergaderlocatie kunt lunchen, maar wij adviseren u lekker even de benen te strekken, het geeft u nieuwe energie, let maar op!

HOP GROEPSLUNCHES

HOP GROEPSLUNCHES

Bent u met een gezelschap van meer dan 8 personen dan kunt u een groepslunch bestellen in het Stadsrestaurant Het Oude Politiebureau (oftewel: HOP!) aan de Zaagmuldersweg 3. Er is plek voor maximaal 25 personen.

Deze HOP groepslunch bestaat uit een kop verse soep, onbeperkt versgebakken brood van de Novobakkerij uit de stad met diverse soorten beleg (vlees , kaas, rauwkost) en een Bourgondische- of Oesterzwamkroket. Als bijgerecht een tonijnsalade en een aardappelsalade. Geserveerd met jus d’orange. En een kop koffie of thee na.

Hoplunch per persoon € 9.8

Eventueel aan te vullen met:

  • Fruit à € 1 p.p.

NB: we serveren in het restaurant alles gedoseerd in het kader van duurzaamheid, we beperken het liefst zoveel mogelijk ons afval. Want immers: eens geserveerd kan het niet meer terug in de koeling. Maar er is genoeg, schroom niet extra bij te vragen aan de bediening, zij rekenen hierop!

HOP HIGH TEA ARRANGEMENT

HOP HIGH TEA ARRANGEMENT

Niets heerlijker dan een echt verwenmoment met collega’s of vrienden. Met onze High Tea is het verwennen met een hoofdletter V! In overleg kunt u een datum en tijd met ons afspreken, dit is ook in de weekenden mogelijk. 2,5 uur lang laat u zich verrassen door verschillende hapjes, van hartig tot zoet. Ondertussen drinkt u allerlei lekkere theetjes geserveerd uit de vele verschillende theepotten en theekopjes uit grootmoeders tijd. Gegarandeerd een succes!

Personen: 20 – 40
Tijdsduur: 2,5 uur

High Tea per persoon € 17,5
High Tea incl prosecco per persoon € 20 

Verschillende hartige en zoete hapjes, onbeperkt thee.
(vegan/suikervrij/lactosevrij meerprijs € 3)

LUNCHCATERING OP UW EIGEN LOCATIE

LUNCHCATERING OP UW EIGEN LOCATIE

Wij verzorgen ook groepslunches op uw (vergader-)locatie! In combinatie met onze zalenverhuur is het gratis, wilt u los bestellen dan rekenen wij € 7,50 bezorgkosten. Alleen mogelijk voor de stad Groningen en omgeving (circa 5km)

Groepslunch externe catering per persoon € 7,5

  • 2 belegde broodjes, zonder soep, met jus d’orange/melk

Groepslunch externe catering per persoon € 9,75

  • 2 belegde broodjes, met soep en jus d’orange

Groepslunch luxe externe catering per persoon € 11

  • 2 luxe belegde broodjes, met soep en jus d’orange/melk

Zalenverhuur Oosterpark

 

Adres

Zaagmuldersweg 82-c
9713 LM Groningen

Contact

(050) 211 36 84
zalenverhuuroosterpark@werkpro.nl

Bereikbaar

Maandag t/m vrijdag

09:00 - 16:00

 

Adres

Zaagmuldersweg 3
9713 LB Groningen

Reserveren

(050) 211 36 84

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag

10:00 - 22:00

Binnenkort meer!

Adres

-

Contact

-

Openingstijden

-

ONDERDEEL VAN

VOLG HET STADSRESTAURANT

Erkend leerbedrijf

ONDERDEEL VAN